Image by Tim Swaan

HORECA COACHING

Met de juiste strategie en goed leiderschap kan elke horecazaak groeien...

Is uw horecazaak rendabel ? Zijn uw gerechten en dranken van topkwaliteit? Zet u in op gastvrijheid? Creëert u mooie herinneringen?

Dan kunt u als horecazaak rekenen op tevreden gasten. En zij zijn de motor van uw zaak. 


Achter elke bloeiende horecazaak zit een stevig winstmodel. Vina Consult werkt vanuit het ‘Tempelmodel’ samen met u rond de essentiële zuilen van uw zaak: financiën, marketing & communicatie, personeelsbeleid en strategie. Zijn uw fundamenten stevig? Dan investeert u niet alleen in uw zaak, maar ook in uw eigen vrije tijd, gemoedsrust en toekomst.

 

BUSINESSCOACHING

voor de horeca met hoogstpersoonlijke touch

Vina Consult biedt businesscoaching aan voor horeca-ondernemers die authentiek, evenwichtig en met kwaliteit willen ondernemen. 

Dankzij een uitgebreid netwerk van professionele partners in elk vakgebied heeft Kevin de expertise in huis om een oplossing te bieden voor elke horecabehoefte: marktonderzoek, businessplan, marketing, communicatie, financieel plan, juridisch advies, IT …


Vina Consult ondersteunt, begeleidt, voert uit en evalueert in elke fase.

De persoonlijke touch staat bij ons altijd centraal.

Eigenheid, klantgerichtheid, eerlijkheid, kwaliteit en authenticiteit zijn sleutelwoorden. In een notendop?

Vina Consult is uw persoonlijke groeipartner naar een succesvolle horecazaak.

Succes is een optelsom

Het succes van een horecazaak is de som van een heel aantal beslissingen in uw zaakvoering. Uw huisstijl, uw menukaart, uw personeel of de manier waarop uw klanten uw service ervaren: elke onderdeel draagt bij tot een harmonieuze onderneming. Daarom omvat de coaching alle facetten die belangrijk zijn voor het succes van uw zaak: van personeelsbeleid en onderhandelingen met leveranciers, tot imagobuilding en marketing. Ook een gezonde balans tussen werk en privé komt aan bod.

Dankzij onze expertise en ons uitgebreide netwerk van professionele partners bieden we u een oplossing voor elke nood. Zo bouwen we samen een authentieke, evenwichtige onderneming uit. Vina Consult biedt coaching aan voor elk budget, maar altijd met kwaliteit als belangrijkste uitgangspunt.

Bouw ook met succes verder aan uw zaak.